Ora News Live Albania

322 views

0   0

Profili i RTV Ora News. Rreth nesh; Kontakti; Bordi ekzekutiv; Ora LIVE. RTV Ora News është televizion lider në tregun e medias informative me një eksperiencë dhe kontribut 10 vjecar në shërbim të shqiptarëve, kudo që jetojnë brenda dhe jashtë kufijëve. Motoja jonë është: "Të parët për lajmin e fundit".


View More

Comments

0 Comments